Ο Sterling Backus και η οικογένεια του ζουν στο Κολοράντο. Ο μπαμπάς είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο και ο γιος του Xander λατρεύει τα supercar και ειδικά αυτά της Lamborghini.

Οι δυο τους, εδώ και 1,5 χρόνο κατασκευάζουν ένα πιστό αντίγραφο της Aventador στο γκαράζ του σπιτιού. Το σώμα του οχήματος είναι από 3D εκτυπωτή και σε πολλά τμήματα έχουν χρησιμοποιήσει carbon. Για την κίνηση θα τοποθετήσουν έναν V8 κινητήρα της Chevrolet, με τον μπαμπά και τον 12χρονο Xander να αναλαμβάνουν την εξέλιξη και των μηχανικών τμημάτων, επίσης με 3D printer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το project τους έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως, με τη Lamborghini να αναγνωρίζει το πάθος και την αφοσίωσή τους, κάνοντας ένα σπουδαίο δώρο στον πιτσιρικά. Αντικατέστησε την ρέπλικα με μία πραγματική Aventador S.

Έτσι, όταν ο μικρός άνοιξε την πόρτα του γκαράζ ένα πρωί, αντί για την ιδιοκατασκευή αντίκρισε το πανίσχυρο τετράτροχο. Μάλιστα, η ιταλική φίρμα τους πρόσφερε το αυτοκίνητο για δύο ολόκληρες εβδομάδες, προκειμένου μπαμπάς και γιος να κάνουν όσες περισσότερες βόλτες επιθυμούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης