H ναυαρχίδα της γκάμας Opel, διατίθεται πλέον με το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Navi 900 IntelliLink, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες μια απολαυστική high tech εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο σύστημα πολυμέσων του Insignia, επιτρέπει τη γρήγορη και άμεση ενσωμάτωση των smartphone μέσω του Apple CarPlay και σύντομα μέσω Android Auto, προβάλλοντας όλα τα χαρακτηριστικά του κινητού τηλεφώνου στην οθόνη αφής 8 ιντσών. Έτσι, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις αγαπημένες του εφαρμογές, σε χάρτες και ειδησεογραφικές υπηρεσίες. 

Κάθε σύστημα βασίζεται στα αγαπημένα χαρακτηριστικά των χρηστών smartphone. Το Apple CarPlay προβάλλει τα χαρακτηριστικά του iPhone στα οποία ο χρήστης επιθυμεί να έχει πρόσβαση, ενώ οδηγεί, απευθείας στην οθόνη του οχήματος, έξυπνα και απλά.  Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα απευθείας από την οθόνη αφής ή με φωνητικές εντολές μέσω Siri, να ακούν μουσική και οτιδήποτε άλλο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά Navi 900 IntelliLink προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να εξατομικεύουν την αρχική σελίδα και να ορίζουν τα αγαπημένα τους. Διατίθενται 60 χώροι μνήμης για αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, επαφές, διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, ερμηνευτές ή playlists. Για ελάχιστη διάσπαση της προσοχής, οι σημαντικότερες πληροφορίες IntelliLink εμφανίζονται στο ταμπλό μεταξύ ταχύμετρου και στροφόμετρου. Επιπλέον, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να παρακολουθούν βίντεο στον οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα μέσω μιας σύνδεσης USB – αλλά για λόγους ασφάλειας αυτό είναι εφικτό μόνο με το αυτοκίνητο σταματημένο.

Επιπλέον, το Insignia διατίθεται με την υπηρεσία Opel OnStar στάνταρ από την έκδοση Edition και πάνω. Η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική 4G/LTE μετατρέπει το αυτοκίνητο σε κινητό Wi-Fi Hotspot. Μία ειδική εξωτερική κεραία μεγιστοποιεί τη συνδεσιμότητα και προσφέρει μία σταθερή διαδικτυακή σύνδεση για μέχρι επτά συσκευές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης