Το ηλεκτρικό SUV της Ford ονομάζεται Mustang Mach-E

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 15:15
Το ηλεκτρικό SUV της Ford ονομάζεται Mustang Mach-E

Η αμερικανική φίρμα αποκάλυψε το όνομα του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες της Mustang Mach-E σε ορισμένες αγορές. Οι αγοραστές θα μπορούν να καταθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό ως προκαταβολή, προκειμένου να λάβουν προτεραιότητα για την απόκτηση της έκδοσης First Edition.

Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Ford μέσω της επίσημης ιστοστελίδας, να διαλέξουν τον προτιμώμενο έμπορο και στη συνέχεια να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας τους, καθώς και τη διεύθυνσή τους.

Το SUV υιοθετεί τη φιλοσοφία της εμβληματικής Mustang, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά το εμπνευσμένο design με τις επιδόσεις και την απόδοση. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, το αυτοκίνητο εξασφαλίζει αυτονομία 600 χιλιομέτρων σε πραγματικές συνθήκες.

Τροφοδοτείται από ένα ισχυρό ηλεκτρικό σύνολο που λαμβάνει ενέργεια από νέας γενιάς μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας. Θα μπορεί να κινηθεί με άνεση σε όλα τα τερέν, από την άσφαλτο έως το χιόνι και τον πάγο, χωρίς να επηρεάζονται η λειτουργία των μπαταριών και η αυτονομία σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 15:15