Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στυλ, κομψότητα, υψηλή απόδοση, πληθώρα τεχνολογιών, πλούσιος εξοπλισμός και περισσότεροι χώροι. Το δημοφιλές ιταλικό αυτοκίνητο πόλης, στη νέα γενιά του είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως ηλεκτρικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο 500 electric προσφέρεται σε hatchback και cabrio αμάξωμα, τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 118 ίππων και μία μπαταρία χωρητικότητας 42 kWh, έχοντας αυτονομία 320 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την εντυπωσιακή βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και συνδεσιμότητας. Εξοπλίζεται με οθόνη αφής 10,25 ιντσών συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay, προσφέροντας απόλυτη υποστήριξη στο smartphone του χρήστη.

Επιπλέον, το σύστημα πολυμέσων UConnect 5 σε συνεργασία με τη συσκευή τηλεματικής, ενσωματώνει μια σειρά υπηρεσιών, όπως:

My Assistant: Υπηρεσία που συνδέει τον χρήστη με την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να λάβει βοήθεια σε περίπτωση τεχνικού θέματος. Παράλληλα ο χρήστης λαμβάνει και e-mail με την κατάσταση του αυτοκινήτου του.

My Remote: Μέσω του smartphone του, ο οδηγός μπορεί από απόσταση να ελέγχει τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας, τη βέλτιστη επιλογή φόρτισης και το σημείο που βρίσκεται το αυτοκίνητο. Παράλληλα μπορεί να το κλειδώσει και να ξεκλειδώσει ή να ενεργοποιήσει το σύστημα κλιματισμού.

My Car: Ο κάτοχος ελέγχει την κατάσταση του οχήματος με πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνιο για στοιχεία από την πίεση των ελαστικών έως τον χρόνο για πραγματοποίηση του προγραμματισμένου service.

My Navigation: Mέσω του κινητού μπορούν να σταλούν οι πληροφορίες που αφορούν στον προορισμό, καθώς και πληροφορίες για τη διαδρομή, τους σταθμούς φόρτισης και την κίνηση. Με βάση τις συνθήκες ο οδηγός  βλέπει στο χάρτη μέχρι που μπορεί να φτάσει το όχημα ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

My Wi-Fi: Το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε ένα wi-fi hotspot που μπορεί να συνδέσει ταυτόχρονα έως και οκτώ συσκευές. Παράλληλα επιτρέπει στο χρήστη να επικοινωνεί με φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa.

My Theft Assistance: Ο ιδιοκτήτης ειδοποιείται σε περίπτωση κλοπής του οχήματος. Μετά τη σχετική επιβεβαίωση οι αρχές ενημερώνονται και υποστηρίζονται με πληροφορίες με σκοπό την ανεύρεση του οχήματος.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης