Τις πρώτες φωτογραφίες και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, έδωσε στη δημοσιότητα η Cupra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο ονομάζεται Tavascan και διακρίνεται για τη σπορτίφ εικόνα του, τις έντονες γραμμές του αμαξώματος, το ανασηκωμένο και μυώδες πίσω τμήμα, τις ευμεγέθεις ζάντες και το φωτιζόμενο σήμα της φίρμας.

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα, με την εικόνα του σαλονιού να είναι αρκετά φουτουριστική. Τα καθίσματα έχουν κατασκευαστεί με τη χρήση τεχνολογίας 3D, οι επιφάνειες καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό ανθρακονήματα και alcantara, με την κεντρική οθόνη 13 ιντσών να θυμίζει περισσότερο υπολογιστή και να μετακινείται εμπρός, πίσω και στο πλάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά από τον οδηγό υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ για την κίνηση φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 225 KW, που λαμβάνουν ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 77 ΚWh. Η αυτονομία σύμφωνα με τον κύκλο WLPT αγγίζει τα 450 χιλιόμετρα.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του οχήματος και το ντεμπούτο της έκδοσης παραγωγής, θα δοθούν κατά τη διάρκεια του γερμανικού σαλονιού, που ανοίγει τις πύλες του στις 10 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης