Στη δημιουργία ενός εκπληκτικού video που αναδεικνύει την ομορφιά των Άλπεων, τον ιταλικό τρόπο ζωής και ένα από τα πιο θρυλικά τετράτροχα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, προχώρησε η Cooper Copter.

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η υπέροχη, σπάνια, εξαίσια Lamborghini Miura και ο ηλικιωμένος αλλά κομψός ιδιοκτήτης της. Ο Ιταλός αναζητεί ένα μαγαζί για να πιει τον αγαπημένο του εσπρέσο, αλλά το καφέ το οποίο συχνάζει είναι κλειστό. Έτσι, αποφασίζει να ανέβει με το εξωτικό αυτοκίνητό του έως τις Άλπεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωλιασμένο σε μια γωνιά του βουνού, μέσα στο χιόνι, βρίσκεται ένα παραδοσιακό ιταλικό bar που φημίζεται για το εξαίσιο εσπρέσο. Περνώντας από μια μαγευτική διαδρομή, οδηγώντας την κομψή και καλαίσθητη Miura SV με τον V12 κινητήρα, ο στιλάτος κύριος φθάνει στον προορισμό του, απολαμβάνοντας το πάθος του και πραγματοποιώντας το όνειρο κάθε εραστή των τεσσάρων τροχών.  

Το φιλμ με τίτλο «Lamborghini», θα μπορούσε να είναι αφιερωμένο στον Paolo Stanzani, έναν από τους δημιουργούς της Miura, ο οποίος απεβίωσε πριν λίγες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης