Μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών από το εσωτερικό του καινούργιου 3008, η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για το εντυπωσιακό i-Cockpit του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το δεύτερης γενιάς ψηφιακό cockpit, το οποίο κάνει πρεμιέρα στο νέο πολυμορφικό μοντέλο της γαλλικής φίρμας. Διακρίνεται για τον σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό του, ξεπερνώντας από άποψη design οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας και όχι μόνο. Ο οδηγός λαμβάνει όλες τις πληροφορίες μέσω μιας οθόνης υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών, ενώ στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει  ακόμη μία οθόνη 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων και ψυχαγωγίας.

Το i-Cockpit καλύπτει κάθε απαίτηση του οδηγού, υποστηρίζοντας Android Auto, Apple CarPlay και MirrorLink, πλοήγηση 3D σε πραγματικό χρόνο, φωνητικές εντολές, αποστολή και ανάγνωση μηνυμάτων, προηγμένο head-up display και πολλές ακόμα πρωτοποριακές εφαρμογές. Όσο για την πρεμιέρα του αυτοκινήτου, αναμένεται να γίνει στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο, εκτός αν η Peugeot ετοιμάζει κάποια έκπληξη και το δούμε στο Πεκίνο τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της γκάμας Peugeot


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης