Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια στην αγορά, η κορεατική φίρμα προχώρησε στο απαραίτητο φρεσκάρισμα του Ioniq, αναβαθμίζοντας το αυτοκίνητο τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ioniq θα συνεχίσει να προσφέρεται ως απλό υβριδικό, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτροκίνητο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των οδηγών. Διακρίνεται για τη δυναμική όψη, χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα νέα LED γραφικά στα φώτα και τις ιδιαίτερες αποχρώσεις του αμαξώματος.

Βέβαια, αυτό που θα εκτιμήσουν περισσότερο οι κάτοχοι είναι η ολοκαίνουργια οθόνη του συστήματος πολυμέσων που κοσμεί την κεντρική κονσόλα. Έχει διάμετρο 10,25 ιντσών, είναι συμβατή με Android Auto και Apple Carplay και ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών συνδεσιμότητας και εφαρμογών, όπως φωνητικές εντολές, σύστημα πλοήγησης και live υπηρεσίες μέσω Bluelink.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρες είναι και το πακέτο ασφαλείας «Hyundai SmartSense», διαθέτοντας στάνταρ συστήματα αποφυγής πρόσκρουσης, αυτόματου φρεναρίσματος, ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και άλλα.

Η εμπορική πορεία της υβριδικής, plug-in hybrid και ηλεκτρικής έκδοσης του Ioniq στην Ευρώπη θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2019.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης