Δεν είναι ένα απλό προϊόν του τμήματος μάρκετινγκ, ούτε κάποιο εντυπωσιακό πρωτότυπο. Θα βγει κανονικά στην παραγωγή με την ονομασία του ήρωα της διάσημης αμερικανικής εκδοτικής εταιρείας κόμικς Marvel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kona Iron Man Edition εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε από τη Hyundai σε συνεργασία με τη Marvel. Κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου παραπέμπει στον φανταστικό υπερήρωα και πρωταγωνιστή του ομώνυμου κόμικ.

Στην οροφή του αμαξώματος υπάρχει το πρόσωπο του Iron Man, ενώ τα φώτα στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου θυμίζουν τα μάτια από τη μάσκα του ήρωα. Ο «σιδερένιος άνδρας» κοσμεί τα καπάκια στις αποκλειστικές ζάντες 18 ιντσών, όπως και στις κολόνες των θυρών, με τον συνδυασμό μαύρου και κόκκινου χρώματος να προσδίδει επιπλέον δυναμισμό στο compact SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως το εξωτερικό, έτσι και το εσωτερικό κινείται γύρω από τον Iron Man. Στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων έχουν εγκατασταθεί γραφικά του ήρωα της Marvel, στα καθίσματα υπάρχουν ειδικά σχέδια, ενώ το ταμπλό κοσμεί η υπογραφή του Tony Stark, του ανθρώπου που στο κόμικ φορά τη στολή του «σιδερένιου άνδρα».    

Για όσους ενδιαφέρονται, το Kona Iron Man Edition θα περάσει την πόρτα του εργοστασίου τον Δεκέμβριο του 2018, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους. Φυσικά, η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη, προκειμένου να διατηρηθεί ο συλλεκτικός χαρακτήρας της έκδοσης.

Δείτε εδώ το νέο Kona


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης