Ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις έχει η κορεατική εταιρεία όσον αφορά το ολοκαίνουργιο μοντέλο της, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες, στην έκθεση της Ν. Κορέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ioniq θα τοποθετηθεί απέναντι από το Toyota Prius, με τη Hyundai να υποστηρίζει ότι είναι πιο αποδοτικό και οικονομικό, χάρη στο επαναστατικό plug-in hybrid σύστημα. Υιοθετεί τεχνολογίες αιχμής, όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ διαθέτει και τους μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό.

Μπορεί να φιλοξενήσει τρία powertrains χάρη στην επαναστατική πλατφόρμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμο ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ως plug in hybrid και ως απλό υβριδικό συνδυάζοντας ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα. Εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, Yang Woong-chul, ο οποίος έκανε λόγο για ένα καινοτόμο αυτοκίνητο που θα εκπλήξει όλο τον κόσμο, με το νέο setup κινητήρα-συμπλέκτη που έχουν εξελίξει, να είναι μια πρόκληση που δεν έχει ξεπεράσει κανένας κατασκευαστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης