Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη πρεμιέρα του ιαπωνικού sportcar, με την Honda να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο NSX θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Ντιτρόιτ, στις 12 Ιανουαρίου, με τους ανθρώπους της εταιρείας να κάνουν λόγο για ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο, που θα ενθουσιάσει τους φίλους των τεσσάρων τροχών.

Το λανσάρισμά του στην αγορά υπολογίζεται στα μέσα του 2015, με την κατασκευή του να γίνεται στο Performance Manufacturing Center της Honda, στο Οχάιο των ΗΠΑ. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, τροφοδοτείται από ένα V6 twin turbo κινητήρα και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, με την απόδοση να φθάνει τους 400 ίππους και την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda αναφέρει ότι θα κοστίζει περίπου όσο η Porsche 911, προσφέροντας την ίδια οδηγική απόλαυση με την Ferrari 458 Italia. Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην Μεγάλη Βρετανία έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες εδώ και αρκετούς μήνες, με το αυτοκίνητο να έχει κάνει ήδη sold out.

Προκειμένου να παραλάβουν πρώτοι το πολύ-αναμενόμενο NSX, οι Άγγλοι πελάτες της Honda έχουν ήδη καταθέσει το ποσό των 5.000 λιρών, που απαιτούσε η εταιρεία.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης