Του Λουκά Παπαλάμπρου

Δεν έχει την αίγλη μιας Ferrari, ούτε το γκλάμουρ μιας Lamborghini. Αποτελεί όμως ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα των εραστών των τεσσάρων τροχών. Ένα αυθεντικό supercar με ήχο που προκαλεί έκρηξη των αισθήσεων, συμπεριφορά που απογειώνει και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GT-R Nismo έχει γράψει τη δική του ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή. Οι μηχανικοί της Nissan έχουν δημιουργήσει ένα αξιοθαύμαστο όχημα επιδόσεων, λαμβάνοντας τα εύσημα από συναδέλφους, τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου και το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αναβαθμισμένη εκδοχή του, ενσωματώνει τεχνολογίες εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, φοράει τεράστια φρένα με κεραμικούς δίσκους 410 χλστ., έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, ακόμη πιο ακριβές κιβώτιο ταχυτήτων, νέα εξαρτήματα από carbon και πολλά ακόμη.

Χάρη στον περιορισμό του βάρους και τον πανίσχυρο V6 3.8 twin turbo κινητήρα των 600 ίππων και 652 Nm ροπής, ο «Godzilla» των Ιαπώνων προκαλεί τρόμο τόσο στον δημόσιο δρόμο όσο και στην πίστα. Σύμφωνα με τη Nissan, αυτό το Nismo είναι πιο γρήγορο κατά 2,5 ολόκληρα δευτερόλεπτα στον γύρο σε σχέση με το προηγούμενο.  

Εν μέσω καραντίνας και έχοντας ως στόχο να μας φτιάξει την ημέρα, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε ένα εκπληκτικό video για το αξιοθαύμαστο supercar.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης