Η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς compact SUV της Jeep, πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση του Τορίνο και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της έναρξης της εμπορικής του πορείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Renegade θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi της Ιταλίας. Θα είναι διαθέσιμο με δύο νέους κινητήρες βενζίνης, τον τρικύλινδρο GSE 1.0 turbo απόδοσης 120 ίππων και τον τετρακύλινδρο 1.3 GSE, ο οποίος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 150 και 180 ίππους.

Στους diesel, οι 1.6 και 2.0 MultiJet παραμένουν ως έχουν, αποδίδοντας 120 και 140 ή 170 ίππους, αντίστοιχα. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο 9 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης στις ισχυρότερες εκδοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα, συναντάμε νέα οθόνη 8,4 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων Uconnect, ενώ παρεμβάσεις έχουν γίνει στις επενδύσεις και στους διακόπτες. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων εξοπλιστικών εκδόσεων (Sport, Longitude, Limited και TrailHawk).

Όσον αφορά στη σχεδίαση, το Renegade φέρει καινούργια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέους προβολείς ομίχλης, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα και σχέδια ζαντών.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης