Με τις πωλήσεις να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και τα μοντέλα της γκάμας της να αποτελούν μία από τις πρώτες επιλογές των υποψήφιων αγοραστών, η γαλλική φίρμα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έναν διαφορετικό τομέα.

Η Peugeot θα λάβει μέρος στο μεγαλύτερο fashion show, αυτό του Μιλάνου, δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, το οποίο θα παρασύρει τον επισκέπτη σε μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική εμπειρία, η οποία αναδεικνύει την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επίκεντρο της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 14 Απριλίου, θα βρίσκεται ο εκπρόσωπος της Peugeot, το εμβληματικό λιοντάρι της γαλλικής μάρκας, σκαλισμένο από τους σχεδιαστές του Design Lab. Αυτό το γλυπτό, μήκους 12,5 μέτρων και πλάτους 4,8μ., αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει το εντυπωσιακό πρωτότυπο e- LEGEND, το οποίο αποτελεί το όραμα της μάρκας για το μέλλον. Είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό, αυτόνομο όχημα εξοπλισμένο με συστήματα εξελιγμένης συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot στην Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης