Το επόμενο Mitsubishi Outlander

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, 09:07
Το επόμενο Mitsubishi Outlander

Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο με ιδιαίτερη αισθητική που έχει εμπνευστεί το όνομά του από το ομώνυμο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, παρουσίασε η Mitsubishi.

Το Engelberg concept αποτελεί τον προάγγελο της επόμενης γενιάς του Outlander. Διακρίνεται για την εμπνευσμένη σχεδίαση, την εντυπωσιακή μάσκα, τις τεράστιες ζάντες και την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος. Στην οροφή έχει τοποθετηθεί μία αεροδυναμική μπαγκαζιέρα με επιπλέον φώτα LED, τη θέση των παραδοσιακών καθρεπτών έχουν πάρει κάμερες, ενώ οι λαβές των θυρών απουσιάζουν, καθώς όλα λειτουργούν αυτόματα.

Η καμπίνα δεν θυμίζει κανένα Mitsubishi που έχουμε δει έως τώρα. Οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις, η μεγάλη οθόνη αφής, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η κομψή κονσόλα με την οθόνη για τον κλιματισμό και τον μοχλό ταχυτήτων, καθώς και ο μπλε φωτισμός, προσδίδουν στυλ και αναδεικνύουν τα premium χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Για την κίνηση φροντίζει ένα plug-in hybrid σύνολο με μπαταρία χωρητικότητας 20 kwh. Το όχημα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 70 χιλιόμετρα, με την αυτονομία να αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα. Σε κάθε άξονα υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ, καθιστώντας το Engelberg concept τετρακίνητο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, 09:07