Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τι κι αν το λανσάρισμα στην αγορά έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2021… Η ιαπωνική φίρμα έφερε στη Γηραιά Ήπειρο το πρωτοποριακό Ariya, προκειμένου να το θαυμάσουν από κοντά οι ενδιαφερόμενοι πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα προπαραγωγής θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα events επίδειξης τα οποία θα διοργανώσει η Nissan Europe σε διάφορες χώρες.

To Ariya δίνει το έναυσμα για την έναρξη της νέας εποχής της εταιρείας. Εξοπλίζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, με κίνηση στους δύο τροχούς ή στους τέσσερις και με ισάριθμους τύπους μπαταριών. Τα δικίνητα θα προσφέρονται με μπαταρίες χωρητικότητας 65 kWh και 90 kWh και απόδοσης 217 και 242 ίππων αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τετρακίνητα από την άλλη φέρουν το σύστημα e-4ORCE και τροφοδοτούνται από δύο ηλεκτροκινητήρες. Αποδίδουν 258 ίππους στην έκδοση με την μπαταρία των 65kWh και 306 σε αυτή με τα 90 kWh. Επίσης θα υπάρξει και έκδοση Performance με 394 ίππους και ροπή 600 Nm.

Η αυτονομία κυμαίνεται από 340 έως 500 χιλιόμετρα και το κύκλωμα του οχήματος υποστηρίζει φόρτιση με μέγιστη ισχύ έως και 130 kW και μπορεί να ανακτήσει ενέργεια για 300 χιλιόμετρα σε 30 λεπτά μέσω φορτιστή 350Α.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης