Tο Courchevel των Γαλλικών Άλπεων, ένα από τα πιο διάσημα και πολυτελή χειμερινά θέρετρα, επέλεξε η βρετανική φίρμα για να παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα ελικόπτερο, το οποίο σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Airbus Corporate Helicopters (ACH). Ονομάζεται ACH130 Aston Martin Edition και, φυσικά, απευθύνεται στους πάμπλουτους και εκλεκτούς πελάτες της μάρκας.

Το εν λόγω ελικόπτερο είναι πολυτελές, αποδοτικό και ελκυστικό αισθητικά. Είναι διαθέσιμο σε διάφορες αποκλειστικές αποχρώσεις, όπως τα Xenon Grey, Arizona και Ultramarine Black. Αυτό της παρουσίασης συνδυάζει τις Stirling Green, Jet Black και Skyfall Silver, με το εσωτερικό να προσφέρεται σε τέσσερα εξοπλιστικά επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα είναι επταθέσια, τα καθίσματα φέρουν την υπογραφή της Aston Martin και διακρίνονται για την άνεση και την άριστη στήριξη. Στο εσωτερικό έχει δοθεί η απόλυτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, πολλά τμήματα είναι χειροποίητα, ενώ στον πίνακα οργάνων έχει τοποθετηθεί μία πλακέτα με τον αριθμό κάθε έκδοσης.

Στην ίδια πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί και το όνομα του ιδιοκτήτη, αν το επιθυμεί ο ίδιος. Η κατασκευή του ACH130 θα γίνεται έπειτα από παραγγελία και η τιμή θα ανακοινώνεται αποκλειστικά στον πελάτη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης