Ονομάζεται Goliath και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κορυφαία pick-up. Διακρίνεται για την επιβλητική εμφάνιση, τους έξι τροχούς και τις απεριόριστες off-road ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκπληκτικό αυτό φορτηγάκι αποτελεί δημιουργία της Hennessey Performance. Βασίζεται στο Chevrolet Silverado Trail Boss, έχοντας αναβαθμιστεί σε όλα τα σημεία. Φέρει πρόσθετο άξονα πίσω, προσαρμοσμένη καρότσα, δυναμικό bodykit με νέους προφυλακτήρες, προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και ατσάλινες μπάρες.

Πατάει σε ελαστικά  off-road 37 ιντσών BFG, εξοπλίζεται με νέες αναρτήσεις και αμορτισέρ, φρένα της Brembo, επιπλέον LED φώτα και σπορ εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι στα 203 χιλιοστά, με τον αμερικανικό οίκο να τοποθετεί μεγαλύτερο σκαλοπάτι στο πλάι για την εύκολη αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με τον V8 6.2 λίτρων κινητήρα να αποδίδει χάρη στις βελτιώσεις των μηχανικών της Hennessey περισσότερους από 714 ίππους και 914 Nm ροπής. O Goliath εκτός από επιβλητικός είναι και τρομακτικά γρήγορος, με τα 0-100 να έρχονται σε περίπου 4,5 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, όπως τονίζει η αμερικανική εταιρεία υπάρχει κιτ αναβάθμισης που εκτοξεύει τη δύναμη του μοτέρ στους 819 ίππους.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το όχημα θα παραχθεί σε μόλις 24 μονάδες και η τιμή του ορίστηκε στο εξωπραγματικό ποσό των 375.000 δολαρίων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης