Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ένας πολύ μεγάλος κύκλος έκλεισε. O πλέον χαρισματικός μάνατζερ στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας αποσύρεται. Ο Dieter Zetsche αποχαιρετά τον όμιλο Daimler και τη Mercedes, καθώς ήρθε η ώρα για τη νέα γενιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωστός και ως «μουστάκιας», ντυμένος πάντα σπορτίφ -με τζιν και τα κλασικά sneakers-, ο Zetsche έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της Mercedes και στην «εκτόξευσή» της σε κάθε τομέα, από τα επιβατικά αυτοκίνητα έως τη F1.

Ο χρόνος όμως είναι αδυσώπητος. Έχοντας συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας του, ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου παρέδωσε τα σκήπτρα στον Ola Kälenius.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλοντας να τον αποχαιρετήσει, η BMW, μεγάλη αντίπαλος της Mercedes, δημιούργησε ένα υπέροχο video, προβάλλοντας την αξία του σεβασμού, την αναγνώριση και την προσφορά ενός σπουδαίου ανθρώπου και επαγγελματία.

Στο video, ένας σωσίας του Zetsche αποχωρεί από τα γραφεία της Daimler εν μέσω χειροκροτημάτων. Παραδίδει την κάρτα του και ο προσωπικός του οδηγός τον μεταφέρει για τελευταία φορά στην οικία του. Ο Dieter κοιτά τη Mercedes S-Class που απομακρύνεται. Στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα του γκαράζ του και φεύγει με το i8.

Στο τέλος, η BMW τον ευχαριστεί για όλα τα χρόνια του υγιούς και εμπνευσμένου ανταγωνισμού. 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης