Η εμπορική του πορεία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το Duster αποτελεί ένα από τα πιο καλοπουλημένα SUV της Ευρώπης, με χιλιάδες οδηγούς να το εκθειάζουν για την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά του και τους αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία, η Dacia αποφάσισε να λανσάρει μία συλλεκτική έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Ονομάζεται Duster Black Collector Edition και διακρίνεται για το αποκλειστικό μαύρο μεταλλικό χρώμα στο αμάξωμα, τις νέες ζάντες, τις καινούργιες επενδύσεις στην καμπίνα, το σύστημα εισόδου key-less, το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, την κάμερα πολλαπλών λήψεων και το ηχοσύστημα της Focal.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.3 TCe κινητήρας απόδοσης 130 ίππων και 270 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων χαρίζοντας πολύ καλές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους ενδιαφέρονται, δυστυχώς το Duster Black Collector Edition θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες, οι οποίες πρόκειται να διατεθούν μόνο στην αγορά της Γαλλίας έναντι του ποσού των 17.150 ευρώ.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Duster στην Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης