Ο Kris Meeke άφησε για λίγο το αγωνιστικό C3 WRC και πήρε στα χέρια του το επαγγελματικό van της γαλλικής φίρμας, προκειμένου να διαπιστώσει τις δυνατότητές του.

Με τη βοήθεια του συνοδηγού του στα ράλι, Paul Nagle, φόρτωσαν πίσω τις ρεζέρβες και τα απαραίτητα εργαλεία και έκαναν αυτό που ξέρουν όσο λίγοι στον κόσμο. Μπήκαν σε μια χωμάτινη διαδρομή και άρχισαν να το στρίβουν στο όριο. Το Jumpy αντεπεξήλθε τέλεια στις προκλήσεις, με τον Meeke να μένει εντυπωσιασμένος από τη σταθερότητα και τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως το Citroen Jumpy (διατίθεται ως Dispatch στη Βρετανία) είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε τρία μήκη αμαξωμάτων (XS: 4,60 μέτρα, M: 4,95 μέτρα και XL: 5,30 μέτρα), εξασφαλίζοντας έως 1.400 κιλά ωφέλιμου φορτίου και έως 6,6 κυβικά μέτρα χώρου φόρτωσης, με δυνατότητα μεταφοράς φορτίου έως 2,5 τόνους.

Επίσης, είναι απόλυτα φιλικό, πρακτικό και λειτουργικό προς τον επαγγελματία, τροφοδοτείται από αποδοτικούς Euro 6 BlueHDi κινητήρες και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, αυτόματα συρόμενες πλαϊνές πόρτες, σύστημα Top Rear Vision, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα.

Ανακαλύψτε εδώ το νέο Citroen Jumpy


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης