Τον περασμένο μήνα, παραδόθηκε στις ΗΠΑ μία από τις πρώτες μονάδες του εντυπωσιακού hypercar της McLaren. Ιδιοκτήτης είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες της βρετανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Michael Fux έχει στην κατοχή δεκάδες εξωτικά τετράτροχα. Το τελευταίο του απόκτημα είναι η Senna, το πιο ακραίο όχημα που βγήκε από τις εγκαταστάσεις του Woking.

Όπως έγινε γνωστό, το απόλυτο road-legal track car του πάμπλουτου αμερικανού επιχειρηματία, κόστισε τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Μάλιστα, η αξία του πρόσθετου carbon πακέτου σε απόχρωση «Fux Green» υπολογίζεται στα 500.000$.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο εξατομικεύθηκε από το τμήμα MSO της McLaren, φέρει  χρωμιωμενες ζάντες, μπάκετ καθίσματα από ανθρακονήματα, επενδυμένα με λευκό δέρμα και το λογότυπο MSO στα προσκέφαλα.

Επίσης, σε σχέση με τις Senna ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αυτή διαθέτει εξάτμιση χωρίς βαλβίδα για εντονότερο ήχο. Για την κίνηση, φροντίζει ο V8 4.0 twin-turbo κινητήρας απόδοσης 800 ίππων και 800 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 6,8΄΄ και τα 0-300 στον απίστευτο χρόνο των 9,9 δευτερολέπτων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης