Οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων αυξάνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς στη Γηραιά Ήπειρο, με τους κατασκευαστές να παρουσιάζουν συνεχώς νέες προτάσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Νο1 ηλεκτρικό όχημα στην Ευρώπη παραμένει το Nissan LEAF, με τις παραδόσεις την περσινή χρονιά να ξεπερνούν τις 40.000 μονάδες. Τα περισσότερα έχουν πουληθεί στη Νορβηγία, τη χώρα πρότυπο όσον αφορά στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και αυτή με τον μεγαλύτερο αριθμό EV αυτοκινήτων ανά κάτοικο στον κόσμο.

Η ιαπωνική φίρμα, θέλοντας να εγγυηθεί την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, επιβεβαίωσε πρόσφατα δύο νέες εκδόσεις του LEAF για την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, με την προσθήκη του LEAF e + 3.ZERO Limited Edition, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 62 kWh, το αυτοκίνητο προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και αυτονομία που αγγίζει τα 385 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το LEAF 3.ZERO, εξοπλισμένο με μπαταρία 40kWh, διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών με επιπλέον υπηρεσίες συνδεσιμότητας και περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Οι παραδόσεις των νέων εκδόσεων αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης