Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μέσα στο 2021 αναμένεται να λανσαριστεί το νέο premium SUV coupe της γερμανικής μάρκας. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα, φέρει φώτα LED Matrix εμπρός και OLED πίσω, καθώς και τους πιο αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Audi έχει προσθέσει στην γκάμα του Q5 Sportback τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, κάνοντας τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς και εύκολες. Ανάμεσα στα συστήματα που ξεχωρίζουν είναι το «on-street parking». Χρησιμοποιώντας προηγμένη ευφυΐα, υποδεικνύει πόσο πιθανό είναι να υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στον δρόμο και παρέχει πρόσθετες πληροφορίες, όπως τιμές ή περιορισμούς στάθμευσης μόνο για κατοίκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι τοπικές ειδοποιήσεις κινδύνου προειδοποιούν τον οδηγό για επικίνδυνες καταστάσεις στην πορεία του, όπως κατεστραμμένα οχήματα, ατυχήματα, άκρα μποτιλιαρίσματος, ολισθηρούς δρόμους και ομίχλη. Οι πληροφορίες σχετικά με τα σήματα κυκλοφορίας στο διαδίκτυο δείχνουν τρέχουσες και προσωρινές πινακίδες ή οθόνες ορίων ταχύτητας.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για το νέο Audi Q5 Sportback

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης