Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η γερμανική εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα του μικρότερου μοντέλου της γκάμας της, προσθέτοντας μία νέα έκδοση με περιπετειώδη χαρακτηριστικά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το A1 Citycarver όπως ονομάζεται, είναι ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, για τον αυτοκινητόδρομο, για επαρχιακούς δρόμους και για ήπιες off road διαδρομές.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Α1, φέρει νέους προφυλακτήρες, γρίλια σε ματ απόχρωση, ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα, προστατευτικές ποδιές, μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω, νέα μαρσπιέ και full LED φώτα. Οι ζάντες από 16 έως 18 ίντσες είναι καινούργιες, με την ανάρτηση να έχει ψηλώσει κατά 35 χλστ. και την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 4 εκατοστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ εννέα αποχρώσεων για το αμάξωμα, με την οροφή να προσφέρεται στα χρώματα «Mythos black» και «Manhattan gray». Επίσης, υπάρχει και το προαιρετικό πακέτο Dynamic με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων, τις ζάντες 18 ιντσών, τον ενισχυτή του ήχου της εξάτμισης και τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Κατά το λανσάρισμα, το A1 Citycarver θα είναι διαθέσιμο στην ειδική έκδοση «edition one», η οποία περιλαμβάνει γκρι (arrow gray) ή πορτοκαλί (pulse orange) χρώμα, φιμέ κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα, αυτοκόλλητα, μαύρες λεπτομέρειες σε γρίλια και εισαγωγές αέρα, καθώς και εξοπλισμό S line.

Στην καμπίνα, οι αλλαγές περιορίζονται στις επενδύσεις και τα διακοσμητικά. Η οθόνη αφής 10,1 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Οι χώροι είναι ιδανικοί για τέσσερα άτομα, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 335 λίτρων.

Όσον αφορά στους κινητήρες, η Audi δεν ανέφερε το παραμικρό. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως θα εφοδιάζεται με τους γνωστούς 1.0 TSI απόδοσης 115 ίππους, τον 1.5 TSI με τους 150 ίππους και τον 2.0 TFSI των 200 ίππων. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή του αυτόματου Stronic 7 σχέσεων.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, με τις παραδόσεις να προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Α1

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης