Στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης του πρώτου SUV της γκάμας της, η Seat πραγματοποίησε μια εκδήλωση σε κεντρικό δρόμο της παραλίας της Βαρκελώνης, δίνοντας τη δυνατότητα στους περαστικούς να δοκιμάσουν τα συστήματα του αυτοκινήτου.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι τουρίστες και κάτοικοι της ισπανικής πόλης, οδήγησαν το νέο Ateca, αλλά με καλυμμένα όλα τα παράθυρα του οχήματος. Στόχος ήταν να διαπιστώσουν πως λειτουργεί το σύστημα της κάμερας 360 μοιρών, κάνοντας ελιγμούς και παρκάροντας χωρίς να έχουν εξωτερική ορατότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, το Ateca, υιοθετεί πολλά στοιχεία από το Tiguan και τοποθετείται απέναντι από το Nissan Qasqhai, τον ηγέτη της κατηγορίας οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Προσφέρεται με κινητήρες TSI και TDI, χωρητικότητας από 1.000 έως 2.000 κ.εκ., απόδοσης από 110 έως 190 ίππους. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με την έκδοση. Στη χώρα μας θα λανσαριστεί στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2017. 

Μάθετε τα πάντα για το νέο Seat Ateca εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης