Το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται στις αγορές η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς pick-up της Ford, έχοντας ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό και αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, το Ranger ξεχωρίζει χάρη στους νέους προφυλακτήρες, τη μάσκα και τα φώτα, με το εσωτερικό να είναι σημαντικά αναβαθμισμένο. Οι σχεδιαστές της Ford, έχουν τοποθετήσει νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, προσδίδοντας πιο μοντέρνα εικόνα στην καμπίνα.

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης SYNC 2, οθόνη αφής 8 ιντσών, ενεργό cruise control, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, εκκίνησης σε ανηφόρα, ραντάρ εμπρός-πίσω και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, στη γκάμα προστέθηκε ο 3.2 TDCi Duratorq απόδοσης 200 ίππων και 470 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό η αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Επίσης, υπάρχει ο 2.2 TDCi Duratorq σε δύο εκδόσεις ισχύος (130 και 160 ίππους), καθώς και ο 2.5 Duratec βενζινοκινητήρας με τους 166 ίππους και τα 225 Nm ροπής.

Οι τετρακίνητες εκδόσεις εξοπλίζονται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο μεταφοράς (transfer-case) και κοντές σχέσεις, επιτρέποντας στο Ranger να ρυμουλκήσει έως 3,5 τόνους. Για την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και της άνεσης, έχει επαναρυθμιστεί η ανάρτηση και το τιμόνι.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης