Το 2019, περισσότεροι από 280.800 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγόρασαν ένα αυτοκίνητο με το σήμα του φημισμένου κατασκευαστή. Την ίδια στιγμή, τα κέρδη της εταιρείας έφθασαν τα 28,5 δισ. ευρώ, με το καθαρό ποσό που μπήκε στα ταμεία της αυτοκινητοβιομηχανίας να ανέρχεται στα 4,4 δισ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη συμβολή σε αυτή την επιτυχία είχαν φυσικά οι εργαζόμενοι. Για να τους ανταμείψει για τον κόπο και την αφοσίωση, η Porsche τούς προσφέρει επιπλέον 9.700 ευρώ.

Τα χρήματα θα καταβληθούν σε μορφή μπόνους σε 25.000 εργαζομένους που απασχολούνται στα εργοστάσιά της. Τα € 9.000 (καθαρό κέρδος) θα μπουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό το επόμενο διάστημα  και τα υπόλοιπα € 700 θα διατεθούν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Porsche VarioRente.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η μάρκα ενθαρρύνει τους εργαζομένους να προχωρήσουν σε δωρεές και να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μάλιστα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πρόσφεραν εθελοντικά μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ η εταιρεία έδωσε 5 εκατ. για την ενίσχυση των τραπεζών τροφίμων και την παραγωγή υγειονομικού υλικού.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης