Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σημαντικά αναβαθμισμένο και με νέους κινητήρες που εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων, απαλλάσσοντας τις περισσότερες εκδόσεις από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, το Tipo είναι το αυτοκίνητο με την κορυφαία αναλογία αξίας/τιμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές ξεκινούν από 13.990 ευρώ.

Το μοντέλο προσφέρεται ως hatchback, sedan και station wagon, με τη Fiat να κάνει γενναιόδωρες εκπτώσεις, που σε ορισμένες εκδόσεις φθάνουν ακόμα και τα 2.100 ευρώ. Φυσικά το αυτοκίνητο συνοδεύεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Ο εξοπλισμός του ανανεωμένου Tipo είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας από φώτα LED έως έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων, νέα οθόνη αφής 10,25΄΄ στην κεντρική κονσόλα και το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοινός παρονομαστής όλων των εκδόσεων είναι η κορυφαία ευρυχωρία για τους επιβάτες, αλλά και ο διαθέσιμος χώρος για τις αποσκευές που ανάλογα με την έκδοση κυμαίνεται από τα 440 έως και τα 550 λίτρα.

Στους κινητήρες υπάρχει ο 1.000άρης βενζίνης turbo με τους 100 ίππους και οι diesel 1.3 και 1.6 λίτρου απόδοσης 95 και 130 ίππων. Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 13.990 ευρώ για το Tipo Sedan, από 14.990€ για το πεντάθυρο hatchback και από 16.100€ για το station.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον πίνακα με τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης