Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

To πιο δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης επέστρεψε αναβαθμισμένο, με υβριδική τεχνολογία, πιο πλούσιο εξοπλισμό, ανταγωνιστική τιμή, εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και δωρεάν οδική βοήθεια επίσης για 5 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικίνητο και τετρακίνητο. Διατηρώντας σταθερά την κορυφή μαζί με το Fiat 500 στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτων πόλης, το Panda γυρίζει σελίδα και εξελίσσεται, προσφέροντας περισσότερη τεχνολογία, προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας, αλλά και μια σειρά εκδόσεων που ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις των αγοραστών.

Η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση συνδυάζεται με μια συνολικά αναβαθμισμένη καμπίνα επιβατών που περιλαμβάνει νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, «έξυπνη θέση» για τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου και υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύπτει κάθε απαίτηση

Το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς.

Το μοντέλο της Fiat προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος. Για όσους αναζητούν την πρακτικότητα και το ελάχιστο κόστος στις καθημερινές τους μετακινήσεις, η έκδοση City Life αποτελεί την πλέον προσιτή λύση, προσφέροντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού για άνετες και ασφαλείς αστικές μετακινήσεις.

Διατηρώντας το value-for-money χαρακτήρα που παραδοσιακά χαρακτηρίζει το Panda, προσθέτει επιπλέον επιλογές άνεσης, διαθέτοντας την ίδια στιγμή και μια πιο σύγχρονη αισθητική. Η έκδοση είναι διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων.

Η έκδοση Sport συνδυάζει τη χρηστικότητα με τη σπορ εμφάνιση που τονίζουν οι ειδικής σχεδίασης τροχοί αλουμινίου των 16΄΄και το σκούρο εσωτερικό με τις κόκκινες λεπτομέρειες. Το νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη των 7’’ συμπληρώνει την εικόνα. Eίναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το νέο υβριδικό σύνολο 1.0 70hp.

Τέλος για τους φίλους της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross και Cross επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά τη δυνατότητα του Panda να αποτελεί ιδανικό όχημα και για τις μικρές οι μεγάλες αποδράσεις. Η αυξημένη Best seller στην Ευρώπη στα αυτοκίνητα πόλης.απόσταση από το έδαφος και η σχεδίαση με τα off-road χαρακτηριστικά δίνουν το στίγμα του μοντέλου που πρώτο έφερε την τεχνολογία 4×4 στα αυτοκίνητα πόλης και έθεσε σειρά ρεκόρ σε όλο τον κόσμο. Κάτω από το καπό υπάρχει ένα υβριδικό σύνολο για τις δικίνητες εκδοχές και ο TwinAir των 85 ίππων για τις τετρακίνητες.

Παρά τις σημαντικές αναβαθμίσεις, το Panda διατηρεί τον τίτλο του πλέον προσιτού υβριδικού μοντέλου της ελληνικής αγοράς. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 10.990 ευρώ για την υβριδική έκδοση 1.0 City Life.

 

Αναλυτικά οι τιμές κάθε έκδοσης

Η βασική έκδοση City Life.

Πιο δυναμικά χαρακτηριστικά για την έκδοση Sport.

Η τετρακίνητη Cross είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.

 

Ευρωπαϊκά best seller τα Fiat 500 και Panda

Το Fiat Panda με φυσικό αέριο «καίει» 3 ευρώ στα100χλμ., έχει 5 χρόνια εγγύηση και κοστίζει 12.290€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης