Νεανικά χρώματα, έντονο lifestyle, οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας και φουλ εξοπλισμός. Οι νέες εκδόσεις του Citroen C1 διαθέτουν κυριολεκτικά τα πάντα, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο πόλης της γαλλικής φίρμας, προσφέρεται σε δύο φρέσκιες εκδόσεις, τις ELLE και URBAN RIDE, συνδυάζοντας το στυλ με την απόδοση και την οικονομία. 

Η έκδοση ELLE απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Προσφέρεται με οροφή bi-ton Gris Gallium ή Noir Caldera και φέρει στον εξοπλισμό, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματα φώτα, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένα διακοσμητικά, εξωτερικά διακοσμητικά ELLE, εσωτερικό με την υπογραφή ELLE, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, οθόνη αφής 7 ιντσών συμβατή με Android Auto, CarPlay και φωνητικές εντολές, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C1 URBAN RIDE από την άλλη, προβάλει έναν δυναμικό και περιπετειώδη χαρακτήρα. Διαθέτει επιπλέον, προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ζάντες αλουμίνιου 15 ιντσών σε μαύρο χρώμα, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, νέο πίνακα οργάνων, αυτοκόλλητα Urban Ride και αποκλειστικές επενδύσεις στο εσωτερικό. Το αμάξωμα είναι σε διχρωμία, ενώ διατίθεται και ως Airscape, με χρωματιστή (Black, Sunrise Red και Night Blue) υφασμάτινη οροφή.

Κάτω από το καπό και των δύο εκδόσεων βρίσκεται ο αναβαθμισμένος κινητήρας 1.0 λίτρου, απόδοσης 72 ίππων, προδιαγραφών Euro 6.2. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ETG.

Το Citroen C1 προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση, από 10.050€ και 36 πραγματικά άτοκες δόσεις.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του C1


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης