Στις αρχές της επόμενης δεκαετίας, δηλαδή σε τέσσερα χρόνια από τώρα, θα δούμε στους δρόμους αυτοκίνητα που κινούνται μόνα τους, συνδέονται μεταξύ τους, προειδοποιούν για τυχόν κινδύνους και μας κρατούν συνεχώς ενημερωμένους για οτιδήποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μελλοντικά αυτοκίνητα θα είναι τόσο προηγμένα τεχνολογικά, που θαρρείς και έχουν ξεπηδήσει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν τα πιο προηγμένα συστήματα και εφαρμογές, κάνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις πιο ασφαλείς και άνετες από ποτέ. 

Μια από αυτές είναι και η Renault. Η γαλλική εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει έως το 2020 περισσότερα από 10 αυτόνομα οχήματα, μεταξύ των οποίων και το μεγάλο πολυμορφικό Espace. To MPV όχημα θα έχει απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και απίστευτες καινοτομίες, όπως φαίνεται στο παρακάτω video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα έρχεται μόνο του μπροστά από την πόρτα του σπιτιού σου για να παραλάβει, θα σε καλημερίζει ευγενικά, θα σε συνδέει με τους φίλους, την οικογένεια και το γραφείο και θα σε πηγαίνει ακόμα και για σκι, καταγράφοντας λεπτομερώς κάθε στιγμή.

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα Renault

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης