Πρεμιέρα στην διεθνή έκθεση του Ντιτρόιτ, έκανε το νέο A4 Allroad quattro, ένα από τα πιο κομψά και ικανά τετρακίνητα station wagon της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γερμανικό μοντέλο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το πολύ-εργαλείο του οδηγού, καθώς μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος με επιτυχία. Βασίζεται στην έκδοση Avant, έχοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 34 χλστ., πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ράγες οροφής, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ζάντες αλουμινίου 17 έως 19 ιντσών.

Η ανάρτηση έχει αναβαθμιστεί, ενώ προαιρετικά προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ και μια νέα λειτουργία για τη διευκόλυνση των ελιγμών με trailer. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το νέο σύστημα πολυμέσων ΜΜΙ και προηγμένο ηχοσύστημα της Bang & Olufsen  με 19 ηχεία και τρισδιάστατο ήχο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει πέντε σύνολα πετρελαίου και μόλις ένα βενζίνης, απόδοσης από 150 έως 272 ίππους, που συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο S tronic επτά σχέσεων ή το 8άρι tiptronic. Το σύστημα τετρακίνησης quattro είναι στον βασικό εξοπλισμό, με την Audi να υπόσχεται υψηλότερες εκτός δρόμου ικανότητες και εξαιρετική ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο.

Το λανσάρισμα του A4 Allroad quattro έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινούν από 44.750 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης