Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια από τη δημιουργία της φημισμένης μάρκας με σήμα τον σκορπιό, η Abarth θα πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερο ταξίδι με το συλλεκτικό 695 Anniversario.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανίσχυρο μικρό με τους 180 ίππους και το αγωνιστικό DNA θα διανύσει 3.700 χιλιόμετρα σε 1.949 χώρες, διασχίζοντας οκτώ χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Οι οδηγοί του Abarth 695 70° Anniversario θα ξεκινήσουν από την Ολλανδία, θα περάσουν από Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία πριν καταλήξουν στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού ταξιδιού που είναι αφιερωμένο στο πάθος για το αυτοκίνητο, την απόλαυση της οδήγησης και των επιδόσεων, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των φίλων της μάρκας που αριθμεί στην Ευρώπη περισσότερα από 80 Fan Clubs με συνολικά 110.000 μέλη.

To 695 70° Anniversario εφοδιάζεται με τον 1.4 T-Jet κινητήρα βενζίνης των 180 ίππων, φέρει το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο πίσω σπόιλερ με την ονομασία «Spoiler ad Assetto Variabile», τα Sabelt Tricolore καθίσματα και την εξάτμιση Record Monza.

Θα παραχθεί σε 1.949 μονάδες και είναι διαθέσιμο προς πώληση και στην Ελλάδα, με την τιμή του να ξεκινά από 34.100 ευρώ.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης