Η ιταλική φίρμα είναι έτοιμη να λανσάρει στην αγορά την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του best seller επαγγελματικού οχήματος της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουργιο Ducato Electric θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη το 2020. Έχει εξελιχθεί από τον όμιλο Fiat Chrysler με βάση τις ανάγκες των επαγγελματιών με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, απόδοσης και ασφάλειας.

Θα είναι διαθέσιμο σε μία ευρεία γκάμα αμαξωμάτων και θα διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα ωφέλιμου όγκου (10 – 17 κ.μ.), καθώς και το καλύτερο ωφέλιμο βάρος της κατηγορίας του με 1.950 κιλά.

Η αυτονομία κίνησης θα κυμαίνεται από 220 έως 360 χιλιόμετρα – ανάλογα την χωρητικότητα της μπαταρίας – με την φόρτιση να γίνεται από κάθε δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fiat κάνει λόγο για το πιο αποδοτικό, ευέλικτο, φιλικό προς το περιβάλλον και τεχνολογικά προηγμένο van που θα κυκλοφορεί στους δρόμους.

Ορισμένοι κλάδοι, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι ταχυμεταφορές και οι παραδόσεις έτοιμου φαγητού μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα εφόσον χρησιμοποιούν συνήθως παρόμοιες διαδρομές, έχουν υψηλό αριθμό παραδόσεων ανά ημέρα και παράλληλα σχετικά μικρή συνολική απόσταση για να καλύψουν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης