Η απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει τον φόρο πολυτελείας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα δώσει τη δυνατότητα στις εισαγωγικές εταιρείες να φέρουν νέα μοντέλα. Μεταξύ αυτών θα είναι και η εταιρεία Σαρακάκης που εισάγει τα αυτοκίνητα της Mitsubishi στην Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε στο zougla.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου των επιχειρήσεων Σαρακάκη, Αλέξανδρος Σαρακάκης (φωτό δεξιά), το 2014 η εταιρεία θα εισάγει το i-MiEV. Πρόκειται για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας το οποίο αν και κυκλοφορεί πολλά χρόνια στην αγορά δεν το είδαμε στη χώρα μας (με εξαίρεση την παρουσίασή του στους δημοσιογράφους) εξαιτίας της υψηλής φορολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, με την καινούργια νομοθεσία περί κατάργησης του φόρου πολυτελείας στα ηλεκτρικά οχήματα, το i-MiEV θα έρθει και όπως φαίνεται σε τιμή που σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις αυτούς που χρειάζονται ένα τέτοιου είδους αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις ους. Να σημειώσουμε πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δεν εκπέμπουν καθόλου ρύπους CO2 ενώ η αναλογία κόστους με την βενζίνη είναι σχεδόν στο 1/5.


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης