Στη δημιουργία μιας ακόμα ειδικής έκδοσης της M4 Coupe, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 μονάδες και αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ισπανίας, προχώρησε η BMW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται M4 Competition Sport και συγκαταλέγεται στα συλλεκτικά και σπάνια αυτοκίνητα, λόγω της περιορισμένης παραγωγής. Τοποθετείται ανάμεσα στην απλή M4 Coupe και την «σκληροπυρηνική» GTS, είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο,μπλε) και διακρίνεται για τα carbon-κεραμικά φρένα, τις ζάντες 20 ιντσών, τη μεγάλη πίσω πτέρυγα, το carbon εμπρός spoiler και τον διαχύτη από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα, όπως ακριβώς στη GTS, με τα εμπρός να είναι full bucket. Οι ίνες άνθρακα καλύπτουν αρκετές επιφάνειες στην καμπίνα προσδίδοντας αγωνιστικό DNA, ενώ στην κονσόλα ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό βρίσκεται η ειδική πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξακύλινδρος 3.0 Twin Power Turbo κινητήρας έχει αναβαθμιστεί αποδίδοντας πλέον 450 ίππους, με τα στάνταρ M Chassis και M Differential να συμβάλλουν στην κορυφαία οδική συμπεριφορά. Όσο για την τιμή, διαμορφώθηκε στα 132.900 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 41.000 περισσότερα από την απλή M4.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης