To XLV μαζί με το Tivoli είναι τα αυτοκίνητα που εκτόξευσαν την κορεατική μάρκα και την επανατοποθέτησαν στον παγκόσμιο αυτοκινητιστικό χάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύγχρονο και κομψό design, η ποιότητα κατασκευής, ο πλούσιος εξοπλισμός, η ευρυχωρία και η πρακτικότητα του εσωτερικού, είναι ορισμένα από τα χαρίσματα των νέων μοντέλων της SsangYong. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά, ούτε οι διακρίσεις, ειδικά του XLV.

Το μεγαλύτερο SUV της γκάμας, διακρίνεται για την ολοκληρωμένη προσέγγισή του σε όλους τους τομείς και κυρίως για τους διαθέσιμους χώρους και το κορυφαίο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία. Το μεγαλύτερο παράσημο του μοντέλου μέχρι στιγμής, είναι η υποψηφιότητα για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017». Το XLV είναι ανάμεσα στα μοντέλα που θα διαγωνιστούν για το πολυπόθητο βραβείο, με τον νικητή να ανακοινώνεται τον Απρίλιο, στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στο Βέλγιο κατέκτησε τον τίτλο του «Οικογενειακού Αυτοκινήτου της Χρονιάς», με τους 22 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου και τις 80 οικογένειες να το χαρακτηρίζουν κορυφαίο.

Θυμίζουμε πως, στην Ελλάδα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1.600 κ.εκ. προδιαγραφών Euro6, σύστημα τετρακίνησης και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Κατατάσσεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα με την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής και συνδυάζεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και πρόγραμμα Εγγύησης Επαναγοράς.    

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του XLV


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης