Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Ινδία, ένας στους πέντε επιβάτες επιλέγει να μη χρησιμοποιεί τη ζώνη ασφαλείας στα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων, καθώς θεωρεί ότι φθείρει τα ρούχα του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το κοινό, η Nissan India και το SaveLIFE Foundation πραγματοποίησαν μία πρωτοποριακή εκστρατεία στο πλαίσιο του δημόσιου κινήματος #HaveYouClickedToday. Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας του Bollywood, Kunal Rawal, λάνσαραν το «Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας» (Seat Belt Shirt – SBS).

Το πουκάμισο «Nissan Seat Belt» είναι ανθεκτικό στο τσαλάκωμα, συνδυάζοντας στυλ και ποιότητα για όσους θέλουν να ντύνονται άψογα, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και την οδική τους ασφάλεια. Διατίθεται σε κλασικό λευκό χρώμα και είναι φτιαγμένο από απαλό, διαπνέον και ελαφρύ μείγμα βαμβακιού-πολυεστέρα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τις θερμές ημέρες ή με σακάκι για πιο επίσημες περιστάσεις. Το πουκάμισο φέρει σχετική σήμανση με τη ζώνη ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ότι αυτός που το φορά θυμάται πάντα να χρησιμοποιήσει τη ζώνη ασφαλείας όταν μπει στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης