Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Με δημοπρασία αναμνηστικών του πράκτορα 007, θα γιορτάσει τα 60 χρόνια του Τζέιμς Μποντ, ο Βρετανικός οίκος δημοπρασιών Christie’s.Το αντίγραφο της Aston Martin DB5 που πρωταγωνίστησε στην ταινία No Time to Die, θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της δημοπρασίας. Η χειροποίητη κατασκευή του, από ανθρακονήματα είναι εμπνευσμένη από το θρυλικό μοντέλο της Aston Martin ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα όλων των εποχών. Το συγκεκριμένο μοντέλο μοιράζεται τον κινητήρα του BMW E46 M3, έχει αναρτήσεις Ohlins και υδραυλικό χειρόφρενο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάπως έτσι, η ομάδα ειδικών επιχειρήσεων της Aston κατασκεύασε αυτό το τέλειο αντίγραφο και άλλα επτά, σε μόλις έξι μήνες. Όμως, δεδομένου ότι πρόκειται για μια χειροποίητη μοναδική Aston δεν προκαλεί έκπληξη, η εκτίμηση του Christie’s ότι οι προσφορές θα αγγίξουν τις 2.000.000 λίρες.

Φυσικά, το μοντέλο DB5 είναι μόνο ένα μέρος της δημοπρασίας που περιλαμβάνει τα πάντα, από ρολόγια, κοστούμια και γυαλιά ηλίου μέχρι αφίσες, υπογεγραμμένα σενάρια και την πραγματική θήκη για τσέλο από τη γνωστή σκηνή του χιονιού στο The Living Daylights.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης