Τους τελευταίους μήνες το ΚΤΕΟ ακούγεται πάρα πολύ και αυτό διότι η Τροχαία έχει βγει στους δρόμους και βεβαιώνει κλήσεις. Τι πραγματικά όμως είναι το ΚΤΕΟ; Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τι ακριβώς γίνεται κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου προκειμένου το αυτοκίνητο να ελεγχθεί αν είναι σε καλή κατάσταση. Την απάντηση έδωσε η εκπομπή “Ό,τι Κινείται” την Τετάρτη 24 Απριλίου. Παρακάτω μπορεί να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία και να μάθετε τους ελέγχους που γίνονται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στην ίδια εκπομπή θα μάθετε για το ηλεκτρικό Fiat 500, για την απίστευτη τιμή των 2 εκατομμυρίων ευρώ που κοστίζει η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Car Edition αλλά και την φωτογραφία που κατέβασε από τους χάρτες της η Google. λόγω ερωτικού περιεχομένου… Φυσικά δεν λείπουν τα τρελά και παλαβά από τους ελληνικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καθημερινή εκπομπή «Ό,τι Κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδεται κάθε μέρα στις 20.55 από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom.

 

Παρακολουθήστε παρακάτω την εκπομπή που μεταδόθηκε στις 24 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom (το θέμα με το ΚΤΕΟ ξεκινά μετά το 2:40)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης