Χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο τετρακίνητο όχημα. Ένα αυθεντικό SUV με εκπληκτικές δυνατότητες σε όλες τις επιφάνειες και πληθώρα τεχνολογιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Land Rover Defender είναι πάντα έτοιμο για περιπέτεια και ικανό να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο. Σύμμαχος του εμβληματικού off-road βρετανικού αυτοκινήτου είναι τα ελαστικά Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure, τα οποία προσφέρονται στην περίπτωση του μοντέλου σε διαστάσεις 18, 19 και 20 ιντσών.

Αυτά τα άκρως εξειδικευμένα και κατάλληλα για κάθε συνθήκη ελαστικά επιτρέπουν στους οδηγούς του Defender να απολαύσουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά την οδήγηση και ταυτόχρονα την επιλογή να αφήσουν πίσω τους την άσφαλτο, για να αντιμετωπίσουν τις σκληροτράχηλες εκτός δρόμου διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτουν ενισχυμένες ίνες υψηλής απόδοσης από υλικό Kevlar που παρέχουν συνοχή και αποτρέπουν τυχόν διατρήσεις. Οι ώμοι των ελαστικών Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure φέρουν την τεχνολογία «DuraWall» που προστατεύει από τρυπήματα ή ραγίσματα στην πλευρική περιοχή, ένα άκρως χρήσιμο στοιχείο κατά την οδήγηση σε βραχώδεις περιοχές.

Επίσης, έχουν βελτιστοποιημένη σχεδίαση πέλματος για μεγαλύτερη αντοχή και προσαρμόζουν την τεχνολογία «TractiveGroove» που εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση στη λάσπη και το χιόνι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης