Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό Έλληνας αθλητής εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του, κάνοντας τους πάντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο του. Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης τον αποθέωσαν, με το BBC να τον χαρακτηρίζει ως τον «άρχοντα των δακτυλιδιών» και τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για τον «Χριστό του χρυσού». Ο Πετρούνιας έχει κατακτήσει τα πάντα στο πέρασμά του τα τελευταία χρόνια και θεωρείται, δικαίως, ο καλύτερος γυμναστής του κόσμου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχει στο πλάι του τους κατάλληλους υποστηρικτές, με τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε να είναι ένας από αυτούς. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία έχει δώσει στον Λευτέρη Πετρούνια ένα Juke, προκειμένου να μετακινείται όταν βρίσκεται εντός των τειχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο έχει εξατομικευθεί και φέρει στα πλαϊνά μια φωτογραφία του Έλληνα αθλητή πάνω στους κρίκους. Αν τις επόμενες μέρες, δείτε στον δρόμο το συγκεκριμένο crossover, να ξέρετε πως στο κάθισμα του οδηγού βρίσκεται ο Ολυμπιονίκης μας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης