Το πρώτο ραντεβού είναι αναμφισβήτητα το αρχικό βήμα μια πιθανής σχέσης και σίγουρα το πιο βασικό. Πολλοί θεωρούν ότι ένας άντρας που διαθέτει ένα ακριβό αυτοκίνητο, έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει τις εντυπώσεις.


Κανείς δεν λέει όχι σε μια… Ferrari

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Europcar, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκίνητων στην Ευρώπη, πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα έρευνα στην Αγγλία. Ρώτησε λοιπόν τους νέους μεταξύ 25-34 ετών, με ποιο αυτοκίνητο θα ήθελαν να πάνε στο πρώτο ραντεβού.


Οι γυναίκες προτιμούν κάτι πιο πολυτελές, όπως την Porsche Panamera

Τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσιολογικά, με τους περισσότερους άντρες να επιλέγουν ένα σπορ coupe ή cabrio μοντέλο για την πρώτη συνάντηση. Το 25% θεωρεί ότι με ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορείς να εντυπωσιάσεις την κοπέλα, ενώ το 23% είπε ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος είναι πολύ σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πρώτη επιλογή σαν μάρκα η Mercedes

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών προτιμά να έρθει να την πάρει ο άντρας με λιμουζίνα, ενώ μόνο το 1% θα επέλεγε για το πρώτο ραντεβού ένα αυτοκίνητο κατηγορίας station wagon. Όσο για το ποια θεωρούν ιδανική μάρκα, οι περισσότεροι Άγγλοι απάντησαν την Mercedes.  


Έκαναν την έκπληξη οι Άγγλοι… μα να μην πουν Aston Martin! 

    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης