Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Κάθε χρόνο, μια από τις κορυφαίες γερμανικές μάρκες προσφέρει στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μαδρίτης από ένα καινούριο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αλλάζουν κάθε χρόνο τα αυτοκίνητα.Audi και Ρέαλ συνεργάζονται για 19 χρόνια, με την πρώτη να παρέχει τα μοντέλα της στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Τα αυτοκίνητα στον στόλο της ομάδας ανανεώνονται κάθε σεζόν, με τους αστέρες της «βασίλισσας» να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ όλων των αυτοκίνητων της γκάμας της φίρμας.

Φέτος οι περισσότεροι προτίμησαν τα οχήματα της σειράς Q. Όλα εξοπλίζονταν με ήπιο υβριδικό σύστημα ή plug-in hybrid και έφεραν τετρακίνηση quattro. Ορισμένοι, όπως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Raphaël Varane, επέλεξαν το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-tron Sportback.

Οι Thibaut Courtois, Toni Kroos, Ferland Mendy και Karim Benzema πήραν το Q8, o Álvaro Odriozola διάλεξε το plug-in υβριδικό A7 Sportback, όπως και ο Carlos Casemiro, ο αρχηγός της Ρεάλ, Sergio Ramos, και ο προπονητής, Zinedine Zidane, επέλεξαν το πανίσχυρο Audi RS 6 Avant 4.0 TFSI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, κανείς τους δεν πλήρωσε, ούτε η ομάδα. Τα αυτοκίνητα προσφέρονται δωρεάν στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Στις αρχές του 2022 θα τα επιστρέψουν πίσω και θα πάρουν τα καινούρια μοντέλα.

 

 

Ο Casemiro πήρε το RS7.

O Kroos διάλεξε το Q8 σε λευκό χρώμα.

Ο Vinícius Júnior πήρε το ηλεκτρικό e-tron.

O Odriozola ένα μαύρο A7.

Αυτό που επέλεξε ο Ramos θα παίρναμε και εμείς.

Εξαιρετική επιλογή για τον Γάλλο κόουτς το RS6 Avant.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης