Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ομάδα και αυτοκινητοβιομηχανία συνδέονται στενά. Αμφότερες πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη και έχουν την έδρα τους στη Βαρκελώνη. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα οδηγούν τα μοντέλα του ομίλου Seat. Οι περισσότεροι επέλεξαν το Formentor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα της νεοσύστατης και ανεξάρτητης μάρκας Cupra. Πρόσφατα, λοιπόν, η εταιρεία παρέδωσε στους παίκτες της ομάδας τα νέα τους οχήματα. Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο «Ciutat Esportiva Joan Gamper» της Μπάρτσα.

Όλοι είχαν εξατομικεύσει ψηφιακά το αυτοκίνητο που επιθυμούσαν πριν την παραλαβή. Οι περισσότεροι -ανάμεσά τους οι Miralem Pjanić και Gerard Piqué– επέλεξαν το Cupra Formentor στο εντυπωσιακό χρώμα «Magnetic Tech Matt» και με τον 2.0 TSI κινητήρα των 310 ίππων.

Ορισμένοι, όπως οι Clément Lenglet και Junior Firpo, πήραν το Cupra Ateca των 300 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον απόλυτο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Lionel Messi, δεν έγινε καμία αναφορά. Ο Αργεντινός δεν παρευρέθηκε στη φωτογράφιση, ούτε έλαβε κάποιο κλειδί μαζί με τους υπόλοιπους.

Να τονίσουμε πως τα αυτοκίνητα παραδίδονται δωρεάν στους ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας με τον όμιλο Seat, στον οποίο ανήκει η Curpa. Φυσικά κάθε παίκτης μπορεί να αγοράσει οποιοδήποτε μοντέλο άλλης μάρκας.

 

Ήρθε στην Ελλάδα το εντυπωσιακό Cupra Formentor

Το ισχυρότερο Cupra που φτιάχτηκε ποτέ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης