Μια σειρά πρωτοποριακών συστημάτων που φροντίζουν για την ασφάλεια και την άνεση οδηγού και επιβατών, περιλαμβάνει η νέα γενιά του πολυτελούς sedan της γερμανικής φίρμας.

Η νέα E-Class, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και αναμένεται στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2016, μπορεί χαρακτηριστεί ως high tech αυτοκίνητο, υιοθετώντας τεχνολογίες που έρχονται από το μέλλον. Το πακέτο που έχει εφοδιαστεί ονομάζεται «Intelligent Drive Next Level», ενσωματώνοντας επτά διαφορετικά συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mercedes αναφέρει πως κάνει ένα βήμα προς το ασφαλές και αυτόνομο μέλλον, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το πρώτο video. Σε αυτό προβάλει το «Remote Parking Pilot», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να παρκάρει και να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του μέσω smartphone.

Κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, ο οδηγός μπορεί να επιτηρεί όλη τη διαδικασία από την οθόνη του smartphone και σε απόσταση 3 μέτρων από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια αρκεί ένα άγγιγμα στην οθόνη και αμέσως το σύστημα αναγνωρίζει σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινήσει το όχημα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης