Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Φαίνεται πως μερικοί νιώθουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα. Σε κάποιο μέρος της Αμερικής (άγνωστη παραμένει η συγκεκριμένη τοποθεσία ) δεκάδες «πειραγμένα» αυτοκίνητα έχουν συγκεντρωθεί σε μία ανοικτή αλάνα, για να προσφέρουν θέαμα στους εκατοντάδες θεατές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρόκειται για κάποια επίσημη διοργάνωση ή έναν χώρο που έχει την ανάλογη ασφάλεια. Όλα δείχνουν πρόχειρα, όμως η ενέργεια και η ένταση των συμμετεχόντων στο σόου, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπακούει στη λογική, παρά μόνο στο συναίσθημα. Όπλα, σημαίες συμμοριών, ατελείωτα drifts και donuts δίπλα σε εκατοντάδες θεατές, οι οποίοι δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο προστασίας, ούτε καν μία ασφαλή απόσταση.  Το κακό δεν άργησε να γίνει και τελικά μία C6 Corvette χάνει την έλεγχο και πέφτει επάνω στο πλήθος. Τουλάχιστον 4 άτομα φαίνεται να τραυματίστηκαν, με τον έναν μάλιστα να δέχεται τόσο δυνατό χτύπημα, όπου ο μισός βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

 

Ένα ξεχωριστό βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram περιγράφει το χάος της συγκεκριμένης «εκδήλωσης». Στο κλιπ φαίνονται Chevrolet Camaro, Dodge Chargers και Ford Mustangs, να γλιστρούν με δύναμη στην άσφαλτο, ενώ οι επιβάτες κρέμονται από τα παράθυρα και εμφανίζονται να κάνουν διάφορα σήματα συμμοριών και να σημαδεύουν με όπλα. Απλά χάος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης