Η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει τον κόσμο. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά το πέρας αυτού του εφιάλτη. Τα μέτρα θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό σε όλους τους τομείς, προκειμένου να αποφευχθεί νέα έξαρση.

Οι εκθέσεις αυτοκινήτων και οι εκδηλώσεις ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Μετά τη Γενεύη και το Ντιτρόιτ -Νέα Υόρκη και Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood αναβλήθηκαν- ακυρώνεται και αυτή του Παρισιού, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοργανωτές του Mondial de l’ Automobile αποφάσισαν να μην ανοίξουν καν τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου Porte de Versailles, λέγοντας πως από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, τουλάχιστον όσον αφορά τα shows σε κλειστούς χώρους.

«Λόγω της σοβαρότητας της πρωτοφανούς κρίσης, αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη Mondial de l’Auto στην τρέχουσα μορφή της για το 2020. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Αυτή η κρίση πρέπει να μας διδάξει να είμαστε ευέλικτοι, δημιουργικοί και περισσότερο από ποτέ καινοτόμοι. Προς το παρόν οι σκέψεις μας πηγαίνουν σε όλους όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία, στο προσωπικό μας, αλλά και στους πελάτες μας, των οποίων οι εταιρείες αντιμετωπίζουν τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής της κρίσης» αναφέρουν οι διοργανωτές στη σχετική ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης