Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το σήριαλ με τον κάτοχο της εκθαμβωτικής Bugatti La Voiture Noire συνεχίζεται. Δύο μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου και κανείς δεν γνωρίζει για ποιον κατασκευάζεται πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γαλλική εταιρεία κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του τυχερού κατόχου, με τις φήμες να οργιάζουν. Αρχικά, όλοι έλεγαν ότι η μία και μοναδική La Voiture Noire είναι παραγγελία του μεγαλομετόχου του VW Group και πρώην προέδρου του γερμανικού κολοσσού, Ferdinand Piech.

Πλέον, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων βρετανικών και ισπανικών Μέσων, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου και ένας από τους πλουσιότερους αθλητές παγκοσμίως, βρήκε τον τρόπο να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του, αποκτώντας το ακριβότερο τετράτροχο στον κόσμο.

Φυσικά, καμία από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, τουλάχιστον προς το παρόν. Τόσο η Bugatti όσο και ο Ρονάλντο, γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και αυτές οι φήμες μόνο καλό κάνουν στο πρεστίζ τους.

Η απάντηση για τον κάτοχο του επετειακού hypercar θα αργήσει να δοθεί, καθώς το αυτοκίνητο θα παραδοθεί το 2021. Θυμίζουμε ότι, η τιμή της La Voiture Noire ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης